Få oversikt, legge planer osv

Nå etter at vi har fått "Sandefjord" hjem, så er vi i gang med å kikke rundt på hva som bør gjøres, når det kan gjøres og ikke minst hvordan det skal gjøres. Det er hovedsaklig forfallende vedlikehold det er snakk om, men den hersens vestlandshøsten er fuktig med mye regn. Det er hardt å vente på tørt vær når en klør i fingrene etter å få pusse, olje og stelle litt. I slikt vått og vindfullt vær er det greit å kunne gå under dekk, fyre i ovnen og drømme litt om fremtidens seilaser og pusseprosjekter.

Det vi har gjort hittil innimellom regnbyene, er å tette noen lekkasjer i forbindelse med prismene på dekk. Det er meningen å få gått over alle prismene før vinteren setter inn. Vi har også smurt vantene til mesanmast med tjære nederst. De fremme må også smøres, men her er det vel egentlig enda bedre å kle dem på nytt. Vi har også lurt oss til å pusse litt, men det er ikke helt rette årstiden for dette. Kommer det noen fine og tørre høstdager derimot så er vi i gang.

Lillejolla har vi hjemme og den skal få en oppussing innendørs. Det samme gjelder mesanbom og diverse annet som kan tas med hjem.

Litt bilder av forskjellig som blir gjort etterhvert.

Pictures of different things done eventually

Godt i gang med nye benker til Sandefjord.

Started work with the new benches to Sandefjord

Ferdig, bare litt malearbeid igjen.

Done, just to paint now and this job is done.