Korte notater og bilder fra påsken 2011

Påske 2011, dag 1.

18.04.2011

Vi har arbeidet intenst for å få av vinterpresenning og gjort Sandefjord klar til påsken. Det er rart med det, men det blir alltid travelt når datoen for avgang nærmer seg. Takk til Arne, Frode, Rune og Tore som kom til med ekstra hender når det trengtes :-)

 

Vi gikk fra Haugesund mandag 18 april kl 17:00 og satte kursen over Sletta som viste seg fra en grei side. Tore og Anna (nytt Sandemedlem :-) tok roret og styrte Sandefjord med nennsom og fast hånd over Sletta. Ikke seilevind, så vi gikk for motor hele turen.

Det var tydelig at Sandefjord synes det var godt å komme ut på sjøen igjen etter en lang vinter under presenning. En kan liksom ane at hun setter pris på ny seilas  og liv og røre ombord.

I Bømlafjorden møtte hun også igjen sin gode venn " Blue Dolphin" og vi gikk videre sammen mot Husnes. Alt er som det skal være da :-)

Underveis laget vi pizza til ungdommene og pølsesuppe til oss voksne.

Vi var fremme på Husnes og vel fortøyd kl 23:30. da var det tid for pannekakesteking og etter dette var vi svært så klar for køya. Tror ikke noen av oss hadde problem med å sovne etter en slik praktfull dag, men så er det også slik at ombord i Sandefjord sover en stort sett alltid godt.

Link til bilder tatt underveis

Antall kommentarer: 0

Navn: E-postadresse: Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)